Ezt tényleg be fogják/kell gipszelni?
Hosszú ideje nem múló inhuvelygyulladasom van. Kertem már új időpontot a sebészhez akihez járok és már mindent kipróbált rajtam kb.
A háziorvos akihez ma mas miatt mentem de korábban voltam nála a gyulladás miatt is és emlékezett rá azt mondta hogy be fogja gipszelni már a doktor úr úgy készüljek és ha fent a gipsz menjek vissza a táppénzes papirert..
Annyira megijedtem ettől hogy azóta is ezen agyalok.. pénteken megyek a kezsebeszhez.
Kinek mit csináltak?
Tudom hogy szoktak gipszet adni rá de nagyon nem szeretném.. Nincs valami más mód?
Ha semmi nem segít akkor kerül gipszbe.
Nekem nem mondta előre senki. Kórházba mentem sebészhez. Nem is készültem gipszre..
Mondta az orvos hogy nem lesz már más mint rögzíteni gipszben. Mire kettőt pislogtam volna az asszisztens felkototte a nyakamba a kezemet és a gipszelo elé irányított.
Én panikolok minden beavatkozástól eleve. Ott meg várhattam majdnem két órát és nézhettem az összes embert aki bement és kijött gipszben.
Bent meg jött a hidegzuhany amire készülj te is hogy az összes ujjat teljesen begipszelik. Hüvelyket nem de annyira kiér a szélére a gipsz hogy az sem mozog. Úgyhogy én egy komplett gipszkesztyűt kaptam, óriásinak tűnt a kezem.
Kitartást! Szar lesz de így gyógyul!
Felkoto hevedert vegyél. Nagyon kényelmesen tartja a gipszelt kezedet.
Gipszlevétel után is hordtam még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!