Hova kéne mennem ezzel?
Figyelt kérdés
15-én, kedden bevertem a térdem egy asztal lábába. Akkor fájt, hanyagoltam az edzést, hétvégére már jónak tűnt, intenzíven sportoltam vele. Szerdáig jónak érződött, max a futóedzések végén kezdett fájni, pénteken viszont sétálástól is eléggé fájt, szombaton sajnos ismét túlerőltettem és már járni alig tudtam nap végére, mostmár konstans érzem, hogy hasogat, ha használom jobban fáj. Nem elviselhetetlen fájdalom, de elég kellemetlen. A térdem belső fele fáj a "puha" részen. Voltaren kenőcsöt és gyógyszert ajánlottak a patikában, de úgyérzem lassan kéne egy orvos is, de nem tudom hova érdemes fordulni. Ha esetleg van valakinek egy tippje mi lehet a baj vagy hogyan lehet jobb ne tartsa magábanokt. 28. 15:38
2/3 anonim válasza:
Ha van egy gyógytornász ismerősöd, kérdezd meg a véleményét.
Jó ötlet a traumatológiai ambulancia is , de az a szomorú valóság, hogy a betegeket csak röntgenre küldik el, ami által megállapítják, hogy nincs törés, repedés. (reméljük, hogy nincs). és ultrahangra már nem küldenek el. Pedig lehet gond a szalaggal is.
Persze ha törés/repedés nincs és nem jön rendbe, még mindig elmehetsz maszek ultrahangra, csak sajnos már ott is várólista van.
3/3 anonim válasza:
Én elmennék a sebészeti szakrendelésre.
Sajnos tényleg az a valóság, ahogy a #2 írta (tapasztalat), de a törés kizárására készülő röntgen is több a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!