Apróbb baleset ért, orvoshoz kell mennem vagy mit kell csinálnom?
Figyelt kérdés
Hajnalban rosszul sikerült az ébredés, félálomban belerúgtam a falba. Ennek eredményeként a lábujjam kissé megsérült, mint a képen látható. Közvetlenül az eset után még nem volt ilyen a színe. Nem vérzik, szerintem nem is törött, tudom mozgatni.
Ezzel orvoshoz kell mennem? Ha nem, van valami házi vagy gyógyszertárból beszerezhető gyógymód. Vagy csak várnom kell és elmúlik? Mennyi idő amíg újra normális színe lesz?
máj. 16. 10:32
1/7 Mad Max2 válasza:
Ha tudod mozgatni, és szerinted nem tört el akkor nem kell orvos, magátol meggyógyul
2/7 anonim válasza:
Kép alapján elég csúnya. Én elmennék megnézetni.
3/7 anonim válasza:
Ez csemege vagy kovászos? :D
Jól belerúggattál a falba! Ha nem törött fertőtlenítsd le, kösd be és kezelgesd így pár napig.
5/7 anonim válasza:
Ha el is tört, azzal az orvos sem tud nagyon mit kezdeni, max sínbe rakja
6/7 A kérdező kommentje:
Milyen orvos lenne illetékes ebben? Első körben háziorvoshoz kellene menni?
máj. 16. 11:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!