Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Milyen érzés, amikor valakit...

Milyen érzés, amikor valakit megráz az áram?

Figyelt kérdés

okt. 7. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Megrázó
okt. 7. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem fáj, inkább olyan mintha az elzsibbadt ujjaidat valami júzná magához. Tapasztaltam jópárszor.
okt. 7. 18:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Enyhe pici fájást éreztem, mikor bedugtama konnektorba a laptoptöltő dugóját. Lehet ebből baj?
okt. 7. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

#3.

Nem. Áramütésnél a baj azonnal jelentkezik.

okt. 7. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Általában felvillanyoz.
okt. 7. 19:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
okt. 7. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fáj, inkább olyan mintha az elzsibbadt ujjaidat valami júzná magához. Tapasztaltam jópárszor."

Biztosan van ilyen is, talán a szexuális gyönyört keltő készülékeknél. :D :D :D Egy jó kis hálózati áramütés az olyan, mintha valaki ordítana a füledbe. Fájni nyilván nem fáj, azért használják kínzásra, mert olyan érzés, mint amikor valaki vajas-mézes kalácsot eszik. :D :D :D

okt. 8. 00:04
 8/8 anonim válasza:
Ez így szavakkal nem lehet leírni, mert nem hasonlítható másfajta fizikai fájdalomhoz, ha kipróbálnád megtudnád, de nem javaslom, hogy próbáld ki. Egyébként az sem mindegy, hogy egyenáramról vagy váltakozóáramról van szó, más érzés a kettő.
okt. 10. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!