Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Eltörhetett a kezem?

Eltörhetett a kezem?

Figyelt kérdés
kb. 30 perce rá “estem” az ágyra és az egyik kezemben benne volt a telefonom és arra kézre amiben volt a telefon ráeszem és megütötte a másik kezemen a hüvelykujj alatti részt. Akkor nagyon fájt és vizsergett, most is fáj egy kicsit, de tudom mozgatni és ha hozzá érek nem fáj és szerintem nincs feldagadva sem. Eltörhetett?

szept. 23. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Nem valószínű. A törés egy olyan trauma, amit mindenképpen megérzel, érzed a traumatikus elváltozást. Ami másnapra sem szűnik meg. Ha így alakul, menj be a sürgősségire.
szept. 23. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem recseg? Ha törik akkor általában tapasztalni csontrecsegést. Na meg nagyon fájna is (kivéve ha ideg is sérült, de az azért nem valószínű ennyitől).
szept. 23. 23:54
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem lehet röntgen nélkül kizárni.
szept. 24. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!