Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Már 3 hónapja be van gyulladva...

Már 3 hónapja be van gyulladva a jobb nagy lábújjam és nem múlik el. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Normálisan vágom a körmöm. Serdülő korban vagyok. Mindig sterilen tartom a gyulladt lábújjam, de este néha kötés nélkül hagyom.

Nincs belenőve a köröm.Korábban is volt már ilyen,de egy idő mulva újra előjön

#gyulladás #körömágy #Lábújjgyulladás
szept. 9. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Egy fotót töltsd fel kérlek róla, például kepfeltoltes.hu és linked ide.

Így láttatlanban nehéz bármit is mondani.

szept. 9. 21:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Most be van kötve, de holnap tudom küldeni.
szept. 9. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Jobbulást addig is, remélem nem fáj nagyon, pokolian tud fájni, tudom.

Amúgy jobb kötés nélkül, hadd szellőzzön, hacsak nincs rajta nyílt seb.

szept. 9. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
neked mi a steril kerdezo?
szept. 9. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

A lányomnak is ez van, sajnos 2 éve jön elő tűnik el, sajnos kapott egy pfizer oltast es azóta van ez a probléma. Az apja vitte akaratom ellenére, neki meg ennyi esze volt, habár tudta, hogy ellenzem!

Ez covid lábujj hogy verje meg Noé, főleg tinik reagáltak így az oltásra.

Egyfajta kapilláris gyulladás, nem körömbenövés.

Kapott a körzetitől antibiotikumos kenőcsöt, végre sikerült elvigyem az orvoshoz, mert nem akarta eddig! 2 éve kínlódik ezzel! Úgy vettem észre, hogy a kenőcs segít és lehet így elkerüli a műtétet, amire programálták!

szept. 9. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kérnék időpontot a sebészet ambulanciára, lehet be van nőve, vagy ha más és véletlen az felülfertőződik lehetnek belőle komoly bajok. Mindenképpen mutasd meg egy szakembernek,nem ijesztgetni akarlak, de ők megnézik, ha olyan kitakarítják,írnak fel gyógyszert.
szept. 9. 22:37
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

Az osztálytársnőjének is volt, 8 hónapig kínlódott, nagyra dagadt a lábujja, műteni kellett! Misztikus lábujjgyulladások, amiket én életemben nem láttam, pedig nekem folyton benőtt körmöm volt! De ez az egész lábujj vörösre duzzadt, hátul is nagyon furcsa volt!

Persze az orvosok nem vallhatják be, hogy az oltás miatt van, benőtt körömnek mondják, nyavalya állna a korrupt agyukba!

szept. 9. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja es az osztálytársnője 3 dózist kapott!
szept. 9. 22:43
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Könyörgöm engedjük már el ezt az oltásellenességet, elmúlt és vége kész, akkor is lehetett tudni, hogy lesznek mellékhatásai.Nem lehet mindent ráhúzni a vakcinára, ha benő a gyerek körme az nem annak a hibája…
szept. 9. 23:00
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja persze, ha meg merek mukkanni a mellékhatásokról, akkor rám kell ugrani, hogy ellenző vagyok!
szept. 9. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!