Mit tegyek ha be van gyulladva az ujjam?
Figyelt kérdés
Már napok óta be van gyulladva az ujjam és már tettem rá paradicsomot és betadint is, de a gyulladás nem múlt el. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mit lehetne ez ügyben tenni?2017. febr. 4. 19:41
1/10 anonim válasza:
De mitől gyulladt be?Orvos kizárva?Lehet,hogy valami nagyobb baj van vele.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mitől gyulladt be. A gyulladás a körömház mellett van szóval akár az is lehet, hogy a bőrke szakadt be. Orvosnál még nem voltam.
2017. febr. 4. 19:45
3/10 anonim válasza:
Én mindig letépkedem ott a bőrt, szóval gyakran gyulladt.Vársz 2 napot elmúlik.
4/10 A kérdező kommentje:
Általában el szokott múlni, viszont 'ez' már lassan két hete be van gyulladva.
2017. febr. 4. 19:54
6/10 A kérdező kommentje:
Lehet. De mit tegyek rá?
2017. febr. 4. 20:04
7/10 anonim válasza:
Bökd meg a körömnél oldalt vagy piszkáld meg es kifolyik a genny.
De a tűt előtte fertőtlenítsd le.
8/10 Ulquiorra77 válasza:
Ha korombenoves el kell vinni orvoshoz aki kivagja/kilezerezi. Kb. 1 eve nekem is volt. A gyogyulasi ido 3het 1honap durvan (lezerrel). Kivagassal meg meg tobb.
9/10 anonim válasza:
Jódoz be és tegyél Gentamicin Wagner kenőcsöt, ez nagyon jó a körömágy gyulladásra, pár nap alatt le szokta vinni, de ha 1 hét után sem javul, akkor sebészetre menj el.
10/10 anonim válasza:
Orvos kivágja neked... ha szerencséd van akkor ad érzéstelenítőt ha nem akkor rohadtul fájni fog :S
Nekem olyannyira benőtt a köröm hogy oldalt a körömágy melletti hús feljött egészen a köröm tetejére és azt is le kellett vágnia persze elsőnek érzéstelenítő nélkül....majd meghaltam kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!