Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Jégzselé párna fél órát volt...

Jégzselé párna fél órát volt este a lábamon, utána piros foltok lettek a bőrön, még ma is látszik, mi lehet?

Figyelt kérdés
Fagyasztóból vettem ki, nagyon hideg volt. Vagy ezt nem így kell?

aug. 30. 07:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fagyáai sérülés.
aug. 30. 07:04
 2/10 A kérdező kommentje:
De akkor az mindig lesz, ha ráteszem?
aug. 30. 07:09
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha nem tanulsz az esetből és ezentúl is rápakolsz a lábadra fél órára direkt kontaktban egy fagyos dolgot, akkor bizony legközelebb is ez lesz.
aug. 30. 07:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem így kell. A jégzselét nem fagyasztva kell használni, hanem sima hűtőből kivéve. Úgy nem okoz fagyási sérülést.
aug. 30. 07:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus... a jégzselét soha nem közvetlen használjuk, hanem konyharuhába, törölközőbe tekerve! Nem lefagyasztani kell a lábad, csak lehűteni a területet!
aug. 30. 08:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Na hát én meg fagyasztottam:((

Előbb voltam gyógyszertárban, ott a hölgy mondta, hogy ahhoz kellene lenni egy textil tasaknak is, amibe belebújtatom, és úgy teszem a lábamra. Enyémhez anno nem adtak, de most vettem akkor kompletten egy jégzselé párnát ilyen textil tasakkal.

Most 1-2 napig kihagyom, míg a bőrpír elmúlik.

Köszi a segítséget:)

aug. 30. 10:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Illetve köszönöm a normális segítőkész válaszokat.

3-as, miből kellett volna tanulnom??? SEHOL a neten nem írják, hogy kell egy köztes anyag is. Mindenhol csak az van, hogy ha lefagyasztottam azt a jégzselé párnát, akkor 30 percig tartja, tehát 30 percig tudom jegelni max a jegelni való részemet.

Ezért kérdeztem meg itt. Gondolom, fájt volna, ha nem ironizálsz, hanem normális választ adsz, szerencsére utánad páran megtették.

aug. 30. 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
7. Ne haragudj, de ép eszű ember ennyit netes leírás nélkül is felér ésszel. Vagy te a téli fagyban pucéran ücsörögsz a hóban?
aug. 30. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
7. A forró edényt puszta kézzel szoktad megfogni? Vagy a neten olvastál a sütőkesztyűről?
aug. 30. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
És nem kell 30 percig jegelni, csak 10-15-ig, majd szünet után ismételni. És nem rögtön, ahogy kivetted a -24 fokos fagyasztóból, hanem hagyd 10 percig melegedni. A jégtasak csomagolásán nem volt rajta?
aug. 31. 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!