Hegesztésból adódó égési foltok kezelésére bevált kenőcs?Neugranormon próbáltam nem működik
Én hagyom a fa52ba, pont nem is érdekel, következésképpen nem éltetem a bajt, és milyen érdekes, elmúlik nyomtalanul. Mármint ami tízévente történik, amikor fáradtság, részegség, illetve why not both miatt kissé letérek a pályáról. Lehetsz nálam eggyel okosabb, könnyű a módja, annyi a teendő, hogy mindig védd a bőrödet hosszú kesztyűvel, karvédővel, bőr felsővel, egyszerűbb esetekben karvédők + köténnyel, legyél tudatos arra, hogy mit csinálsz, és mivel jár, és követeld, ami minden egyes embert megillet: az elengedhetetlen védőfelszerelést.
Ahol nem értik, hogy nem akarsz se megnyomorodni, se megdögleni, ott egy jó felvételkészítés-hadjáratot követően beintve felmondani, összes releváns hatóságot az összeszedett információkkal izzítani, több, mint kötelező. Mielőtt a spionozó gyökerek jelentkeznének: az nem itt kezdődik. A hülye spion oda szarik, ahol neki is jó. A tényleges seggfejeket sajnos el kell (kellene b+) lehetetleníteni, csak amíg ennyi hülye ilyen fegyelmezetten kussol, addig nincs mozdulás a lejtőről. Sajnálom, ha ezt most épp tőlem kell megtudd, kedves erre tévedő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!