Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez lehet az oka hogy pár...

Ez lehet az oka hogy pár hetente-havonta megfájdul ugyan az a vállam?Mi lehet vele?

Figyelt kérdés

Még valamikor év elején magasról ugrottam le,de ugrás közbe oldalt kapaszkodtam és mintha kimozdult volna olyan volt(kétlem amúgy)pár napig fájt enyhén szóval nem hittem hogy komoly.

De azóta minden nagyobb mozdulatnál elkezd fájni,nem kell olyan nagy.Volt amikor feküdtem és valahogy rosszul mozdultam és egyből megint elkezdett fájni.Ez tart egy ideje,de ugyan úgy elmúlnak 1-2 nap alatt.Szóval nem mentem orvoshoz,és hogy őszinte legyek nem is nagyon akarok.Hisz elmúlik pár napon belül.Mit csináljak?

aug. 30. 00:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen ez lehet az oka. Menj el házi orvoshoz, az majd beutal ortopédiára vagy fizioterápiára.
aug. 30. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!