Ficamos háromszoros törés bokaműtét varratszedése után észtevettem hogy sötétebb lilább a műtött láb a lábújjaknál. Ez mennyire normális? Mintha zsiborogna is. küldtem ugyan a háziorvosnak egy képet de még nem válaszolt.
Nekem is ilyen műtétem volt 3 napja kezdtem el a terhelést a lilasag nekem is meg van de nekem az egész lábfej lila de csak igazán akkor ha logatom
A lilulas engem is érdekelne
Helló
Kb ugyan ez. Csak nekem még fekvőgipsz van.
A doki azt mondta ne aggódjak miatta.
A fekvőgipsz levételekor neked volt ambuláns műtét ahol kivettek valami állítócsavart? Ha igen ez mennyire fájt mennyi volt a felépülési idő?
Nem vették ki őket
Egy lemezen van 7 csavarral fogatva és 1 boka csavar külön
Azt mondták jobb ha marad mer tartja a törött részt és erősíti
Gipszem csak 16 napig volt a műtét után
Arra figyelj hogy ne terheld míg nem mondja az orvos !
Én meg próbáltam és utána kaptam még plusz 4, hetet így jött össze a 12 hét mire be gyógyult annyira hogy jarhatok
Szia,
Köszönöm a tippet, még nem terheltem, de kicsit parázok még akkor is terhelni ha leszedik a gipszet. Remélem tudják mit csinálnak. Neked fáj még? Egy hete abbahagytam a fájdalomcsillapítót, néha véletlenszerűen fáj de egész elviselhető. Ez a lilulás ha lógatom ez zavar hiszen normál esetben függőlegesen lefelé áll a lábszár, akkor most egy jó darabig ilyen színe lesz, nem is értem.
Mielőbbi felépülést kívánok!
Picit fájdalmas a lépés de csak az első pár utána nagyon természetes érzés nyilván nem olyan mint előtte volt de nem durva !
A lilasag meg normális azt mondták mivel nincs terhelve meg változik az egész vérkeringés
Nekem már az is helyre állt már nem Lila
Egy ne félj az első lepeseknel majd!
Csak óvatosan és nem lesz gond ☺️ jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!