Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha valakit halálos áramütés...

Ha valakit halálos áramütés ér, abból mit érez?

Figyelt kérdés
Ha valakit hatalmas feszültségű illetve erősségű áramütés ér ami azonnal és teljesen biztosan halálos, abból mit fog fel az illető? Úgy tudom az áramtól izomgörcs lép fel, de milyen hatással van az agyra, a tudatra, az emlékezőképességre?

aug. 15. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Téged ez miért érdekel?
aug. 15. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Úgy érted a halálára?
aug. 15. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Ha azonnal meghal, akkor a emlékezőképességre vajon milyen hatással lehet? Micsoda ostoba kérdés.
aug. 15. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Halálsoron c. filmet.

Nem hal meg azonnal és van tudata.

Én mindig eltekerem, nem bírom nézni.

aug. 15. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, nagyon rossz. Engem ütött már meg áram. Szó szerint olyan érzés mintha hatalmas ütés ért volna, közben az izmokból elszáll minden erő, és a belső szervek csak napok után következtek, szív ritmuszavar, emésztési problémák, vegetatív idegrendszeri tünetek, vese. Szerintem a legkegyetlenebb halál akit így végeznek ki hiszen mindenki másképp viseli, van hogy percekig tudatánál van az ember.
aug. 15. 14:34
 6/8 anonim válasza:
46%
Hülye a kérdés feltevése ! Akit halálos áramütés ért,az szerinted hogyan mondja meg,hogy mit érzett ??????????????????????????
aug. 16. 08:54
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Én számtalanszor fogtam kezet a 220V-al, először mintegy 60 éve, 6 évesen. (áldott-jó gyerek voltam) Minden esetben csak a kezem volt érintve, így nem túl veszélyes helyzetek voltak. Ha lábamon keresztül vezetett volna a kontakt, szívmegállás kinézhetett volna. Az meg fulladásos halál.
aug. 16. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
19%

"Az meg fulladásos halál."

Az ugyan nem.

aug. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!