Más is esett már le lépcsőn felnőttként?
Figyelt kérdés
A minap mentem le otthon a lépcsőn (kemény márványlépcső) strand papucsban, nagyon a lépcső szélére léptem, megcsúszott a papucs, hátra estem és még csúsztam 2 lépcsőfokot. Kisebb zúzódásokkal megúsztam. A szüleim szerint ez nem normális dolog 35 évesen leesni a lépcsőn, normális ember nem esik le. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.júl. 17. 19:03
1/8 anonim válasza:
Ohh én nem csak le, hanem fel is estem már a lépcsőn. Igazi tehetség vagyok...
3/8 anonim válasza:
Én nem estem le, de mi a szarért ne lenne normális? Papucsba voltál megcsúsztál, ennyi. Bárkivel előfordulhat.
4/8 anonim válasza:
Ezen a nem normális lépcsőn leesni, jót röhögtem most:DDD
BÁRHOL elesni, felesni normális mert ha megtörténik, megtörténik. :D Erre nincs szabály.
Kicsit toxikus, hogy a szüleid így kommunikáltad feléd erről. Inkább ez a nem normális.
Örülök, hogy nem lett nagyobb baj!:))
6/8 anonim válasza:
Soha. Igaz ilyen hülye strandpapucsokat sem hordok soha sehol, főleg nem lépcsőn.
7/8 anonim válasza:
Igen. Mondjuk a legutóbbinál én marha egy tabletet cseszegettem közben.
8/8 anonim válasza:
"strand papucsban" ez önmagában már életveszélyes márvány lépcsőn. Vizes volt a lépcső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!