Lehetseges hogy megzuzodott a labujjam? Jart mar igy valaki?
Figyelt kérdés
Hoztam befele egy zsugor colat ami elegge nehez volt es megbotlottam a papucsomba valahogy es beutottem a labujjam meg mind a ket terdem. A labujjam picit megvan duzzadva, a bor is feljott. Jegelem viszont nagyon luktet es faj. Tudok menni rajta de nem kenyelmesen, faj de kozben zsibbadjúl. 17. 00:04
1/2 anonim válasza:
Csak úgy, hogy megbotlottam és a kislábujjam az ágy lábával találkozott. Láttam a csillagokat fényes nappal. Durván begadadt, lila volt hetekig. Cipőt sem tudtam húzni, annyira fájt. Lehet el is volt törve, de mivel kislábujjal nem foglalkoznak nem is mentem vele orvoshoz.
A jegelés az jól esett.
2/2 A kérdező kommentje:
halistennek nekem mar nincs annyira bedagadva, fajni viszont faj. Remelem reggelre jobb lesz, nem szeretnek papucsba jarkalni😂
júl. 17. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!