Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Honnan tudom hogy megzúzódott-...

Honnan tudom hogy megzúzódott-e a bokám?

Figyelt kérdés
Ma voltam jégkorcsolyázni, őszintén nagyon rég koriztam már és most jó volt vissza térni. (Pár éve 3 évig jégkorongoztam). Viszont az egyik lábam nagyon megfájdult, és most rá 6 órára elkezdett zsibbadni. Ami érdekes hogy kívűl egy seb keletkezett de semmi nem karcolhatta meg, de-hülyének lehet nézni- olyan érzés mintha a seb belülről keletkezett volna.

jan. 4. 00:22
 1/1 anonim válasza:
Kezdetben a friss zúzódások vörösesek. Pár órán belül kék, majd sötét lila színük lesz, és ahogy gyógyul a sérülés, úgy változik a színük sárgára és zöldre néhány napon belül. A zúzódás helye általában érzékeny, néha fájdalmas az első pár napban, de a fájdalom a színváltozással együtt elmúlik. Fertőzéstől nem kell tartani, mivel a bőr nem sérül zúzódáskor.
jan. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!