Anyajegy már három órája vérzik mert belekaptam körmömmel, ez el fog múlni magától?
Figyelt kérdés
Belekaptam dél körül a körmömmel és a teteje lejött. Elkezdett vérezni, leragasztottam. Úgy tűnt már nem vérzik így egy órája megpróbáltam leszedni, de amint leszedtem megint vérezni kezdett, úgyhogy visszaragasztottam. Most megint megpróbáltam leszedni, úgy tűnt már nem is vérzik de aztán pár másodperc múlva megint csak megindult. Nem durva, nem folyik, csak szép lassan megindul és úgy vérzik.
Normális ez, hogy ilyen sokáig vérzik? El fog múlni? Mit csináljak ezzel így vasárnap?
júl. 7. 15:15
1/3 anonim válasza:
Ragaszd le, és ne piszkáld, holnapig ne nyúlj hozzá, maradjon leragasztva. Ha még holnap is vérzik, akkor menj el bőrgyógyászhoz, mutasd meg! Oda nem kell beutaló.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Pár óráig simán vérezhet, ha nem folyamatos, akkor nem annyira gond, nekem is volt ilyen, de ha nem múlik el a vérzés másnapra sem, akkor ezzel sebészetre kell menni, oda időpont sem kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Már tegnap este elmúlt.
Egy kitüremkedő nagyobb véna tetején volt az anyajegy azért vérzett ilyen sokáig szerintem.
júl. 8. 07:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!