Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet sérv lenne?

Lehet sérv lenne?

Figyelt kérdés
Tinédzser vagyok és vekony alkat és nyári munkán vagyok és egy nagyon nehez súlyú kisgépet emeltünk többen csak az orronál a gépnek én emeltem a motor résznél es teljes erőmből emeltem és utana mintha begörcsölt vona hasam úgy éreztem és láthatólag nagy dudor kijött oldalt a hasamnál es egy pár perc mulva elmúlt a görcsszerű érzés és vissza ment a dudor de ha már kisebb dolgot is emelek akkor mintha feszülne a hasam,de ha nem is emelek akkor is azon a részen fura érzést érzek,lehet sérv vagy csak megeröltetem a hasitmom és összeugrott az izom?
2024. júl. 4. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:

"Tinédzser vagyok és vekony alkat és nyári munkán vagyok és egy nagyon nehez súlyú kisgépet emeltünk "

Ez mit is jelent pontosan?

2024. júl. 4. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy épitkezés féle munkán vagyok nyári szünetbe és ügye kis traktor féle fűnyíró volt és vekony alkat vagyok azzaz vékony vagyok
2024. júl. 4. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első kérdéses szó kifejtését elegánsan kihagytad...
2024. júl. 4. 22:40
 4/4 Ágens válasza:
Igen, lehet sérv is, ha túl nehezet emeltél. (Mondjuk lehetett volna több esze is a munkaadónak, mint hogy ilyen feladatot ad..) Mindenesetre ne emelj több nehezet, kíméld magad, semmi erőltetés, mert ki is záródhat a sérv. Lásson orvos (sebész) mielőbb! Vigyázz magadra, jobbulást!
2024. júl. 4. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!