Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Volt 2 gerinc műtétem, sérv....

Volt 2 gerinc műtétem, sérv. A jobb lábam, lábfej kifordul. csípőm, tőrzsem , és gerincem nem mobilos, kb ferde vagyok igazából nincs fájdalom de nagyon fura járasom van . 2 gyógytornásznal is voltam nem segített. Közhelyes gyakorlatokat csináltunk.?

Figyelt kérdés
Valami ötlet, vagy video link esetleg erre a megoldásra van ?

2024. jún. 18. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kitartó, folyamatos gyógytorna. Ami neked közhelyesnek tűnik gyakorlat, pontosan az használ. Ezek a gyakorlatok mind ilyenek. Ezeket minden nap csinálni kell, ahogy a gyógytornász megtanítja. És kifejezetten azokat, hiszen ez egyénre szabott, hogy kinek milyen mozdulatokat kell. Ezért nem fogsz menni semmire linkekkel. Egyéni gyógytorna kell, amit neked szabnak ki.
2024. jún. 18. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

40 évesen úgy tettem helyre a komoly gerincferdülésem, hogy saját gyakorlatokat csináltam, amikről a gyógytornászok nem is hallottak.

Konkrétan rákeresve is 0 találat

Ha valami segít, rögtön érezni.

1 évig tartott, hogy nem tornáztam.

Masszírozás, nyújtás, majd erősítés

A gyógytornászok nagy kamuk. Nincs titkos könyv, amit csak ők olvashatnak el.

2024. jún. 18. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Keress egy jó személyi edzőt, lehet, hogy tud segíteni.

Vagy (talán még jobb lenne) szerezd meg Thomas Hanna, Izomkontroll c. könyvét, olvasd el, és csináld figyelmesen a gyakorlatokat. Nekem több évtizede fennálló probléma oldódott meg a segítségével, sok orvosnál jártam vele, de tanácstalanok voltak.

2024. júl. 10. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!