Izomszakadás okozta behúzódást mivel lehet eltüntetni? Kihez kell vele fordulni?
Figyelt kérdés
Nagyjából 5 éve rá estem egy nagyon éles lépcső fokra, akkor még elég pici voltam és hatalmas lila folt lett aztán a combom közepén lett úgymond egy bemélyedés mintha elvágtam volna az izmot. Eddig nem annyira foglalkoztatott de most, hogy már jobban érdekel a testem kinézete nagyon zavar. A házi orvosom azt mondta ő sajnos nem fogja tudni diagnosztizálni pontosan menjek vele röntgenre, de csak 2 hónap múlva kaptam időpontot.jún. 13. 19:37
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg behúzódik, akkor nyomj bele levegőt, aztán kihúzódik. Felfujja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!