Gyakran fáj a derekam súlyemeléstől, mitévő legyek?
A gyakorlatokat mindig igyekszem helyes testtartással végezni, egoból sem szoktam emelni, akkora súlyt használok amit tudok jól mozgatni.
Ennek ellenére pár napja meghúztam a derekamat, mikor egy 25-ös súlyt raktam vissza a helyére. (Lehet nekem sem kéne elpakolni magam után:( )
Azóta kb minden pózban baromira fáj a derekam; nyilván emiatt edzeni sem megyek, igyekszem pihentetni. A hobbijaimból adódóan és mivel diák vagyok, rengeteget ülök.
Korábban is volt ilyesmire példa, de sosem ilyen intenzíven, kevésbé fájt, pihentettem, és elmúlt.
Már sokszor gondoltam arra hogy abbahagyom a kondizást, mert félek a maradandó sérülésektől, de nem tudom mivel helyettesítsem tekintve, hogy izomépítés a cél.
Ha felépültem, szerintetek menjek vissza edzeni, vagy hagyjam a fenébe? Tényleg nem szeretnék gerincsérvet ilyen fiatalon. Vagy esetleg beszéljek személyi edzővel, orvossal?:/
18/L
#3 - a demotiváló válaszok hatására egy új Sue Price veszhet el az utókor számára - de hát ez van!
😆😂🤣
A “…vagy szerintetek hagyjam a fenébe?” rész alapján arra következtettél, nem jutott még eszembe?:D
Valószínűleg más sportot fogok keresni, igen. De azért nem ilyen egyszerű feladni valamit amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!