El rákosodhat az anyajegyem?
Figyelt kérdés
Szőrszállak nőnek ki belőle, ollóval szoktam levágni de most véletlen le vágtam az anyajegyből egy darabot. Betadint tettem rá. Lehet belőle bajom? (Egy vagy két éve voltam megnézetni és nem rossz indulatú)jún. 11. 21:17
1/5 anonim válasza:
a szőrszál önmagában nem jelent semmit, mert az a bőr sok felületén jelen van, az anyajegyen is.
ami érdekel az az hogy hogy a búsba vágtál le egy darabot az anyajegyből? ágvágóval szedted le a szőrt?
Ilyen esetben mindenképpen elmennék orvoshoz. Valószínűleg meggyógyul az adott bőrfelület, de egy bőrgyógyász sokkal többet tud mondani, és meg is tud nyugtatni.
2/5 anonim válasza:
Ettől önmagában nem fog, de inkább nézesd meg.
3/5 anonim válasza:
Tudtommal tévhit, hogy az anyajegy sérülése veszélyes lenne. Helyesen jártál el, be fog gyógyulni.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Nem kell aggódni, semmi baja nem lesz, egy sima anyajeggyel nem lesz ilyen probléma, majd begyógyul,pár nap-1 hét.
5/5 anonim válasza:
Ettől biztos nem fog elrákosodni, én is belevágtam sokszor botorvával. Időnként (évente 1x) nézesd meg bőryogyóval illetve szedesd le, ha zavar. Én leszedettem pont nem rég, mert nagyon megnehezítette a borotválkozást. Nekem plasztikai sebész szedett már le 3at, mert hegesedésre hajlamos a bőröm. Amit nem plasztikai szedett le, az heges. De az utsó 3-ból van, aminek akkor se látom a nyomát, ha keresem. Pontosan be kell tartani, amit mond a sebész és akkor szépen gyógyul. Ősszel vagy nagyon kora tavasszal szedesd le, mert ha izzadsz, az nem jó az első pár hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!