Mitörténik ha valakinek a keze is és lába is egyszerre törik el?
Ki engedi haza? A tanár?
Röntgen szeme van? Vagy a tanár gipszeli be?
Nekem eltört két ujjam a bal kezemen, a csuklóm es 3 ujj a jobbon és a bokám.
Nem műtöttek, “csak” mindenemet begipszelték.
Utána toltak a dokihoz, aki mondta hogy befektetnek egy éjszakára.. este 10 volt, én totál fáradt, egyik kezemen 3 ujj es konyekig gipsz, másikon 4 ujj es konyekig, lábam térdig, fajt mindenem. Egyik fele az arcomnak is sérült így a fél szemem le volt ragasztva..
Sebészeten voltam másnap délutánig, kaptam fájdalomcsillapítót meg mindenem polcolva volt..
Nem vicc ez lássa orvos!
Baleseti.
De ha eltört volna rá se tudott volna állni.
Utolsó: nem biztos!
Lóról estem. Fajt mindkét bokám de tudtam bicegni..
Röntgen után közölték hogy tolnak fel a gipszelőbe mert mindkét lábamat be kell gipszelni :/
Mintha én írtam volna a kérdést.. Leszakadt alattam egy lépcső. Jobb könyököm, bal csuklóm és a bal lábam talpnál fájt.
Este bementunk sürgősségire mert nagyon dagadt a lábam, de a kezeim nem éreztem durvának meg még mondtam is hogy úgysem adnak több gipszet egyszerre az milyen durva lenne.
Megvolt a röntgen, utána jön egy asszisztens hoztak egy ágyat nem is értettem. Hogy segitenek felfeküdni mert egy emelettel lejjebb visznek gipszelni, ott nem kell várni, vár a gipszelő, két kezet, lábat gipszelnek és utána osztály.. a kezemet éjjel műtötték is. Egy vállgipsz, egy könyékig, a lábam meg sajkacsont meg bokatores és 12 hét gipsz…….januar közepéig viselni kell..egyelőre szokom :(
EÜ-s vagyok traumán dolgozom.
Ami törik, azt gipszelik, ha kellemetlen ha nem.
Eddigi legdurvább eset amit én láttam egy motoros pasi volt négyvégtagi gipszben de úgy hogy a két lábán combig ért a gipsz.. de ez ritka azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!