Kinyitott szekrényajtó alsó élébe bevertem a fejem tetejét. Lehet ebből komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
jún. 8. 18:55
1/5 anonim válasza:
Nem szédülsz? Tompa fájást belül nem érzel? Nem tört be?
Ha ezek egyike sem, akkorcsak egy kis dudorod lesz esetleg és 3-4 nap után elfelejted.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre egyik sem, csak mintha a szemeim fáradtak volna ki. Erre esetleg befolyással lehet? :(
jún. 8. 21:25
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az attól van🙂
Egyszer hasonlóan jártam mint te csak én a nyitott ablak sarkába vertem be a fejem. Betört,iszonyat módon vérzett pedig nem volt rajta fél cm seb sem. Pár perc után elállt. Fájt a fejem. Lepihentem, masnap semmi bajom nm volt csak pici dudor meg seb maradt ott. Nem lesz baj. Biztos megilyedtél és felszaladt az adrenalin, utána megnyugodtál és picit fáradt a szervezeted. Pihizz le és holnapra jobban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!