Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hülye vagyok? Miért csak...

Hülye vagyok? Miért csak nyitott szekrényajtónál tudok aludni?

Figyelt kérdés

Igaz, pár hete már szoktatom magam ahhoz, hogy éjszaka bezárom a szekrényajtókat, de így mindig gyötör este egy fura érzés. Régebben, mikor nyitott szekrényajtónál aludtam, olyan biztonságos volt, vagy nem is tudom. Viszont amikor be van csukva, akkor olyasmi érzés, mintha figyelnének. Ezért részben felelős lehet a Rihanna poszterem is, ami a szekrényajtómra van ragasztva, de szerintem ha levenném, akkor se változna. Ja és még az is fura, hogy bár a szekrényajtóimat legszívesebben kinyitnám, az egyenese irritál, ha a szobaajtó van nyitva. És nem csak este, hanem napközben is. Gyűlölöm, mikor valaki más bejön a szobámba. Régebben volt hozzá kulcsom, de apámék elvették, mert mindig bezártam az ajtót és nem tudtak bejönni -.-" Pedig sokkal jobb lenne, ha még mindig lenne kulcsom, már csak attól is ideges leszek, ha arra gondolok, amíg suliban vagyok, bárki be tud menni a szobámba és azt csinál ott, amit akar. És az a legrosszabb, hogy tényleg így szokott lenni, ugyanis van, hogy mire hazajövök, látom, hogy anyám elkezdett ott pakolgatni. Ja és erről egy másik is eszembe jutott: Nem tudok rendet tartani az íróasztalomon. Mindenhol máshol zavar, ha kupi van, de az asztalomon egyszerűen nem tudok elpakolni. És igazából nem is nagyon szeretem, mikor tök üres az egész. Úgy olyan kopár meg minden.

Mi van velem? Fogyatékos vagyok?

15/L

2012. szept. 8. 09:06
 1/2 nevem-senki válasza:
A skizofrénia a 20-as évek elejèn alakul ki. Nézesd meg magad orvossal.
2012. szept. 8. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem ártana, ha beszélnél a szüleiddel a félelmeidről.
2012. szept. 9. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!