Lehetek egy kismacskától veszett?
Figyelt kérdés
Találtam két kiscicát pár napja. Az egyiket nagyon nehezen kaptam el, amikor sikerült beleharapott az ujjamba elég erősen - pedig max 6 hetes lehet. Az orvos tetanuszt, antibiotikumot nem is említett, azt mondta ilyenre felesleges. Csak hogy meg kell figyelnem nem veszett-e, és ha fennáll a gyanú akkor oltássorozatot kapok ami szerinte életveszélyes. A cica egyébként még mindig retteg, és fúj rám ha meglát de eszik és játszik is a másikkal. Szerintetek lehet veszett?jún. 6. 08:18
1/3 anonim válasza:
0,000000000000000001 %! az esélye. De írhatnám azt is, hogy kizárt.
Igen, kell neki egy kis idő, amíg megszelídül. Etetgesd, szeretgesd és hamarosan az öledben ücsörögve fog dorombolni, meglásd :)
2/3 anonim válasza:
Ne viccelj már, nem veszett! Vad, fél, védekezik szerencsétlen, ahogy csak tud.
3/3 Versenyzővagyok válasza:
Szepszis.....nem is értem az orvost...köteles ilyenkor oltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!