Ha fejjel lefelé lógva beszélünk, elszakadhat a hangszálunk?
Figyelt kérdés
Nekem sokszor mondták ezt gyerekkoromban és kiváncsi vagyok, van-e ennek valami tudományos magyarázata, igaz-e, vagy csak ijesztgetés?2024. máj. 4. 00:20
1/4 anonim válasza:
"Nekem sokszor mondták ezt gyerekkoromban..."
Arról is fogsz kiírni kérdést, hogy a gólya hozza-e a kisbabát és a Télapó létezik-e vagy mi?
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen jellegű példa. Nyilván tudom hogy ezek az ostobaságok nem igazak, és az én kérdésemben említett dolog nem is hasonlít ilyen gólya meg Télapó témákhoz.
Undorító, hogy ezen az oldalon bármit kérdezek, mindnekiből csak dől a rosszindulat és a bántó, lesajnáló szándék.
2024. máj. 4. 11:50
3/4 IgaziÚriember válasza:
teljesen egyetértek az 1. hozzászólóval, mégis miféle kérdés ez? Se nem volt bántó se nem volt lesajnáló, de ilyen kérdésekre ahol a szellemi szint nem üt meg egy adott határértéket nem lehet értelmesen válaszolni. Ha én azt mondom, hogy láttam a hétfejű sárkányt azt is elhiszed vagy mi? Előbb próbáld meg használni a józan paraszt eszedet, mielőtt minden hülyeségről kérdést írsz ki mint valami idétlen kisgyerek, mert itt hozzám hasonló magasan kvalifikált szakemberek az olvasók. Megértetted!?
4/4 anonim válasza:
Ez minket is érdekel, majd írd meg mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!