Az normális, hogy a lábfej zúzódásom 3 hónapot követően sem múlik el?
A lényeg, hogy január elején voltam focizni, ahol biztosan nem rúgtam össze senkivel, de szerintem rosszul találtam el a labdát és a jobb lábfejem, a boka alatt kicsit meg a mellette lévő részén megzúzódott. 1-2 napig nagyon nehezen tudtam ráállni. Nem nagyon duzzadt meg, csak kékes lila véraláfutásos lett, ami azóta nem mindig látszik, de ha feszítve tartom a lábfejem 5 percig, utána nagyon ronda.
Egy kicsi duzzanat van még ott, fáj is, a színe sem jó. Kentem mindenféle krémmel, vérkeringést serkentővel, nicoflex, inno reuma forte krém, flector, cartidol krémekkel, fel is volt polcolva, jegelve volt az elején, és semmi változás nincs.
Orvosnál nem voltam vele, úgy gondoltam, hogy egy egyszerű zúzódás, aki pár napon belül el fog múlni, mert volt már korábban ilyen (akkor mezítláb rúgtam bele küzdősport órán a társam térdébe, ráállni sem tudtam pár napig, de hamar meggyógyult, ekkor voltam orvosnál, zúzódás volt, rosszabbul is nézett ki). Szóval most hiába állítok be a balesetire, ott azt kell mondani ugye az ellátás érdekében, hogy aznap vagy tegnap csináltad, hogy elküldjenek röntgenre, megmondják, hogy csináljam vele ugyanazt, amit már csináltam. Ha az igazat mondom, hogy 3 hónapja volt, akkor meg se ellátás, se röntgen.
Kezd aggasztani a dolog, hogy nem múlik el a lábfejemen a zúzódásom...szerintetek mit tegyek? Nektek volt már ilyen? Bevált praktika esetleg ennyi idő után? Lehet valami bajom, ha ez nem múlik el?
25/l
Nem változott a lábam állapota. Voltam vele orvosnál..tudtam, hogy ez lesz. Azt mondta, ha akkor mentem volna, amikor ez történt és pár naposan látná, akkor is azt mondaná, hogy nem kell vele semmit sem csinálni, majd elmúlik. Egy röntgenre, semmire sem küldött be, szemre vételezéssel azt mondta,hogy jóvanazúgy, egy "kis" vérömleny maradt a zúzódás miatt, ami nem szívódik fel. Azt mondta SZERINTE nem okoz maradandó károsodást ez az erekben, szövetekben. Szerinte...6 hónapja ilyen.
Köszi magyar egészségügy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!