Ha a Blahán mentőt hívnak rád hova visznek?
Figyelt kérdés
Melyik kórház?febr. 28. 20:13
1/7 anonim válasza:
Az adott nap balesetis felvételes kórházába, ha sérült vagy. Vagy ha nem traumás eset vagy, akkor az eset/ terület szerint illetékesbe.
2/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mi miatt hívnak rád mentőt.
Pl ha mellkasi fájdalmad van és kiderül az EKG alapján, hogy STEMI vagy újkeletű harmadfokú AV blokk akkor a legközelebbi PCI központba visznek. (Konkrét kórház nevet nem tudom)
Ha azért hívnak mert elestél és eltört a kezed akkor a legközelebbi traumatológia.
Kórház neveket majd valaki más megmondja aki jártas ott.
3/7 anonim válasza:
Az ügyeletes korházba? De még az is számíthat, hogy milyen tünetei vannak a betegnek.
4/7 anonim válasza:
sztem Peterffybe. Legalabbis ejjel nappal hallom öket
7/7 anonim válasza:
Engem kétszer vitt a mentő, de két külön kórházba.
Mármint, amikor először vittek, azt mondták, hogy lakcímkártya alapján a lakhelyemhez tartozó vagy lakhelyemhez közeli vagy a körzetemhez tartozó vagy milyen kórház.
A másodiknál azt mondták, hogy a hely ahol voltam annak a körzetében a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!