Jogosan nem gipszelték be és küldtek pszichiátriára?
Mert nem tört el, azért nem gipszelték be. Nekem egyszer megsérült a kezem, alig bírtam mozgatni de nem tört el, és nem gipszelték be, ennyi. Vigyáztam rá, pihentettem és kész.
Amúgy nem biztos, hogy kamu, láttam már nagyon de nagyon hasonló kérdést, ott gipsz fétises volt a kérdező. Szerintem azokat is te írtad ki.
Én nem ítéllek el, amiért ennyire tetszik neked, ha a fétised hanem, de ez azért túlzás. Ez az ami inkább gáz, hogy bántod magad. Vegyél már visszább, mert ez önveszélyes!Nem akarsz inkább kompromisszumot kötni magaddal? Mondjuk bekötöd magadnak gézzel, és úgy teszel, mintha gipsz lenne. Azért mégis durva sérülés ám a törés. Egyszer rosszul forrna össze a csontod, csontrákos is lehetsz...már bocs, hogy ennyire eldrámázom.
Törés nélkül is be lehet gipszelni.
Mi van abban, semmi.
Hol élsz, melyik város?
Tudok mondani valakit, aki tesz fel neked gipszet.
Kötelességük ugyanis önveszélyes vagy és innen már csak egy lépés a közveszélyesség.
10-es, ne hidd, van ismerősöm, ő amikor dühös a falat üti és törte már el így a kezét.
Kapott gipszet és ment a pszichiátriára, mert önveszélyes önsértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!