Műtét után 1 hónappal elviselhetetlen fájdalom normális?
Üdvözlök mindenkit.
Köszönöm ha kapok választ.
Volt egy nagyobb balesetem. Nyílt törést szenvedtem a könyökömön.
Megműtöttek. Felső és alkarba 1-1 orvosi fémet tettek.
Könyökömet drótozták, ilyen mozgódróttal.
Műtét után 1 héttel leszedték a gipszt .
Elküldtek gyógytornára.
Most ott állok, hogy dagadt a kezem .
A könyökömbe olyan fájdalmak jönnek bele mint ha belül szét akarná tépni valami.Kieshet az orvosi fém? Rengeteg csavar fogja vagy a mozgatódrót?
3 hét múlva van időpontom vissza a kórházba nagyon félek, hogy komplikációk vannak.
A műtéti heg kőkemény. Duzzadt
Már ne haragudj, de elviselhetetlen fájdalommal komolyan három hetet akarsz várni, hogy elmenj az orvoshoz?
Én nem vagyok orvos, a munkám/képzettségem csak részben érinti az orvoslást, de nekem elég ijesztőnek tűnik amit írsz. Itt elég nyilvánvaló komplikáció van, a legjobban azzal jársz, ha a lehető leghamarabb lát orvos, mert ez sürgős, és sokkal nehezebb lesz a felépülés, ha még három hétig hagyod romlani. (Arról nem is beszélve, hogy a te szavaiddal élve elviselhetetlen a fájdalom. Én nem szeretnék három hétig elviselhetetlen fájdalommal élni, nem tudom te hogy vagy vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!