Ha véletlen cif folyékony súrolószert ittam hogyan szabaduljak meg tőle?
Beáztattam a bögrém mosogatószerrel is meg cif folyékony súrolószeres vízzel is de elfelejtettem és a sötétben azt hittem hirtelen van még egy kis teám a bögrémben és jó nagyot belekortyoltam.
Lehet ennyitől nem lesz bajom de a szájüregben nyelvemen folyamatosan érzem még mindig.
Vagy lesz bajom is?
Ahogy a többiek is leírták, fogyassz sok vizet ma este, hogy híguljon, minél előbb távozzon a szervezetedből a súrolószer.
Jobbulást kívánok neked!
Btw egy ilyen híg lúg a gyomorsavval találkozva azonnal semleges lesz széndioxid képződése mellett. Ha a torkodat, nyelőcsövedet nem marta végig csúnyán, akkor az, hogy lúgos, a továbbiakban nem okoz bajt. Ha egy kicsit kimarta, az begyógyul gyorsan. És a vízivás egyrészt azért kell, hogy lemossa a maradékot, ne marjon tovább, másrészt valóban, hogy hígítsa, ezáltal csökkentse a cucc ártalmasságát.
Nem orvos vagyok, ez alap általános meg középiskolás kémia és biológia tananyag, amiket írtam, meg egy kis józan ész.
Csak ugx tudom habképződős mérgezésekre tilos a víz.
Sok helyen pl tejet javasolnak.
Férjem a gyümölcsös folyékony szappan utántöltőjéből húzott egy jó nagyot töményen, mert azt hitte, gyümölcslé 😀
Semmi baja nem lett, csak ment tőle a hasa és furákat büfögött. Igaz, hogy egy részét rögtön kihányta...
Ja, és tuti ivott rá vizet 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!