Az ebédtől lett folyékony székletem?
Ma ettem egy napi menüt az Orvostudományi Egyetem éttermében, ami csak a déli órákban van nyitva, direkt ilyen "napi menü" étterem.
Egy udvarban van a Korházzal, ezt csak azért írom, hogy orvosok, ápolók is járnak oda ebédelni.
Húslevest ettem, valamint sültkrumplit, sült csirkemellel, aminek a tetején paradicsom, sajt volt rásütve. Valamint vegyes vágottat.
Egy 25 perc múlva, csak azt éreztem, hogy hirtelen nagyvécéznem kell, és pont hazaértem, mentem is wc-re egyből. A széklet az folyékony volt és sok. Nem vízszerű, hülye szóval mondom most, mint a puding, azaz töményebb a víznél. Aztán egy óra múlva is kellett, akkor már kevesebb jött. Dr még délután 4-kor is kortyogott a hasam.
Mindez az ebéd miatt volt?
Nem tudsz semmilyen allergiádról?
Az ebéd előtt ettél valamit? Vagy esetleg stressz is okozhatja, vagy benyeltél valami vírust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!