Pontosan mi lehet ez?
Sziasztok focizas közben szeptember 18.an egy rainbow flick csel kozbe rosszul ertem földet es magam ala fordult a bokam. Azóta is gyakran feldagad. Ha bele rugok vele a labdába vagy megerőltetem nagyon fájó érzést érzek a bokámban már percig.
ugye tudom ott mozgatni valamimet ami miatt ropog
Es neha ha ropogtatni akarom
Beakad az a valami es nem megy vissza a helyére csak ha oldalra forditom a bokam
De van olyan is hogy ha kiakad nem megy vissza meg akkor se
Akkor nagyon erzem, hogy olyan kellemetlen erzes raallni ha ra birok az nagyon rossz, es mozgatni is csak ugy behatarolt teruletig birom mert rendes erzem hogy az a nemtom mi nem oda valo nagyon rossz helyen van es vagy mintha feszulne nagyon es szenvedek vele ilyen 2percet mire vissza megy
Meg keresem azt a pontot
Picit ujjal vissza nyomom a helyére (es ott meg nincs teljesen vissza az eredeti helyen meg azutan meg kell csinalnom az oldalra forditom a bokamat muveletet is hogy vissza pattanjon az a valami a helyere)
Plusz ha mozgatom kattogo hangot ad ki és ki áll egy vékony csont szeruseg.
Az orvos tehát szórakozás, azért nincs rá időd?
A foci nem az, azt azért még fájós lábbal is nyomod?
Vagy az a munkád? Mert akkor meg azt nem tudom, hogy tudod végezni rendesen, ha fáj labdához érni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!