Baj lehet belőle?
Figyelt kérdés
Péntek este 9 körül hasba ütött ex katona teli erőből. Olyan durván ütött hogy öklendeztem töle majd egy 20 percig hányingerem volt de aztan jobban lettem egy darabig majd este 3-4 körül borzasztóan fájt. Vasárnap is faj ha mozgok ha nem mozgok ilyen izomláz szerű fájdalom. Lehet ebből még baj vagy csak várok pár napot és jol leszek?2023. nov. 5. 23:21
1/4 anonim válasza:
Nézess egy UH-t. Inkább feleslegesen menj el, minthogy baj legyen.
Simán megsérülhetett valami belső szerved.
2/4 anonim válasza:
"Lehet ebből még baj?"
Ebből akkor lehetett volna baj ha engem üt teljes erőből hasba mert olyan kemény vagyok hogy kettétörik a keze az ütéstől.
-Dr. Tóth Zoltán
3/4 anonim válasza:
Mondjuk megrepedt a leped es meghalsz. Belso verzes. Rossz esetben persze. Orvos es ultrahang.
4/4 A kérdező kommentje:
De még csak vörös folt sincs csak a fajdalom
2023. nov. 6. 01:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!