Kerekesszékes embert nehéz tolni?
Figyelt kérdés
Idősgondozó vagyok külföldön, de még sose volt ilyen gondozottam. Illetve még életemben nem toltam kerekesszékes embert, sőt még nem is nagyon láttam, mert sem a családomban, sem az ismeretségi körömben nincs ilyen ember.2023. okt. 13. 21:45
1/5 anonim válasza:
Nem, illetve a kerekesszék minőségétől és az adott személy súlyától is függ. Viszont külföld segédeszközileg jobban el van eresztve mint a kis hazánk.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz tolni. Viszont beleültetni, kisegíteni belőle nehéz lehet.
4/5 anonim válasza:
Én sem toltam még kerekesszéket, de ha csak a babakocsiból indulok ki, akkor egy szintkülönbségen (pl. padka/küszöb vagy lejtő/emelkedő) átvergődni màr lehet kihívás, főleg ha testesebb az ápolt.
És persze a ki-/besegítés is lehet nehezebb, ahogy a 2. írja.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. #4 pont ezért nem szeretnék kerekesszékes embert vállalni, egyébként én maximum csak 55 kg-ig vállalok beteget, mert az még nem olyan nagy súly, nagyobb testsúlyt nem vállalok(pedig fiatal vagyok), de nem szeretném tönkretenni az ízületeimet.
2023. okt. 13. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!