Lágyék sérv műtétel kapcsolatosan , mik a tapasztalatok ?
Nekem a lágyékomban van egy kifli alakú kb: 15 cm hosszúságú , fájdalmas duzzanat .
Műtétnél mire kell számítani, milyen beavatkozásokon kell majd részt vennem és kb: meddig kell kórházban lennem a műtét után ?
47 F .
Köszönöm a hozzászólást , illetve az információkat .
Én ma voltam sebészeti vizsgálaton , ahol kiderült hogy műteni kell , sőt még egy köldök sérv is kialakulóban van .
A vizsgálatot végző Doktornő azt mondta , hogy minimum 3 nap kórházi kezelésre számíthatok .
A Doktornő állítása szerint , nálam egy nagyobb metszést fognak ejteni a beavatkozás területén .
Valamint azt ajánlották , hogy vegyem fel a kapcsolatot más kórházakkal is , mert Pécsen lehet hogy csak valamikor jövő nyárra kapnék időpontot .
Addig nyugodtan dolgozhatok , mondta .
Igen ám , de nekem az emelés elkerülhetetlen a munkakörömben , válaszoltam
.Ere a Doktornő : - esetleg ha a munkája során ismét ki duzzad , előjön a sérve , nos ez esetben azonnal menjen a sürgősségi osztályra !
Tehát jövő héten , irány dolgozni , lesz , ami lesz ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!