Mire számíthatok?
Előzményekről röviden: A munkahelyen reggel 7:40 és 7:45 között a lépcsőn haladtam, amikor is az utolsó előtti lépcsőfoknál a bal lábam megcsúszott. Szerencsére az esést ugyan megúsztam, de bokám maga alá fordult és egy nagyot reccsent. Ezt a reccsenést több mögöttem jövő is hallotta. Nagyjából 9 óra magasságáig az öltözőben ültem, majd jött a csoportvezető, hogy bevisz a sürgősségire. Addigra viszont egyáltalán nem tudtam rálépni a bal lábamra.
(előzmények: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f.. )
Lelet: elmozdulással járó külboka törés, szárkapocscsont repedés, ugrócsontrepedés valamint szalagszakadás gyanú
Az orvos sürgősségi MR vizsgálatra utalt be, hogy a szalagszakadás mértékét vizsgáljuk meg.
1 hétre gipszsínt kaptam, majd szeptember 4-én remélem, hogy járógipszet kapok.
Mennyi idő alatt regenerálódhatok egy ilyen összetett sérülésből? Mikor mehetek majd dolgozni?
37F
Van egy 6 éves, többszörösen beteg fiam és az ikreinkkel várandós a feleségem.
Nem gondolnám, hogy megérné az 1-es által írt kockáztatás, míg az általad írt családi háttér mellett sem.
Sajnos saját tapasztalat, hogy több is lehet a standardnal a fekvő- és a járógipsz is. Ezáltal sajnos növekszik a teljes felépülési idő. Nekem 1 hét gipszsín, 1 hét fekvőgipsz volt és még mindig járógipszben vagyok. Várhatóan jövő szerdán veszik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!