Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Egy alumíniumdoboz nyitófüléve...

Egy alumíniumdoboz nyitófülével felsértettem az ujjam három napja, és még mindig csúnyán néz ki a seb. Sebtapaszt cserélem rajta. Mikor fog begyógyulni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

# 9.

3 nap után már biztosan lennének látható jelei,de ha a gyulladás nem szűnik vagy kezd múlni, akkor az nem ok nélkül van. Nem a frászt akartam rád hozni, csak gondoltam szólok, hogy ne komolytalankodd el, ha napokig nem múlik.

2023. júl. 30. 12:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Már szebben néz ki, de még nem gyógyult be. Hány nap alatt szokott teljesen begyógyulni?

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha valakinek erős dörzsölés miatt van felsértve az ujja, akkor is kell fertőtleníteni?

2023. júl. 31. 16:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Még mindig eléggé látszik a helye :(

Hány nap kell, hogy ne látszódjon semmi?

2023. aug. 10. 07:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is jártam így. Csak akkor raktam rá tapaszt, mikor piszkosabb munkát végeztem. Én ha valami sérülésem van, ricinus olajjal vagy tetran kenőccsel kenem. Bármelyik jó. Ez lassan gyógyult nekem is.

Macskakajás konzervdoboz tetejébe markoltam bele, az vágta meg jo mélyen az ujjam.

2023. aug. 11. 07:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz menjen be egy tetanuszra máskor azonnal ha ilyen történik, még most is ajánlott megmutatni a háziorvosnak.
2023. aug. 11. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 1 hónapig látszott a vágás.
2023. aug. 11. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!