Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Anális szex után 3 nappal még...

Anális szex után 3 nappal még mindig fáj?

Figyelt kérdés
Ez mitől lehet?

2023. máj. 26. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A belső záróizom simaizom és nem edzhető, szóval ha az megsérült abból nagy baj is lehet.

A pasikád meg menjen fel grinderre ha ennyire kell neki a segglyukszex.

2023. máj. 26. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

BBC-hallgattam klinikusokat arrol, hogy mennyire szomoru trend, hogy hirtelen nagyon sok no kereste fel oket analis szex miatti problemakkal. Es nem lehet megmuteni, visszacsinalni csak ugy. A szeklet nem olyan es nem ugy halad, mint egy penisz aktus kozben.

Es meg egy. Nem az van, hogy de a ferfiak most mar kovetelik. Miert? Mert a legszolidabb haziasszony is belemegy, kardosan vedi, hogy mennyire szereti o is.

2023. máj. 26. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Ez külön igazságtalan, a nőknek ez a szervrendszere amúgy is visszafordíthatatlan traumát tud szenvedni szülés alatt.
2023. máj. 26. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
De miért vállalják be egy f@sziért?
2023. máj. 26. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs önbizalom, önszeretet. Azt hiszik ezért szeretik őket, mert ezt is megteszik. Felőlem mindenki azt csinál, amit akar, én is kipróbáltam 2x-3x-szor, de hogy ez nem bejárat, attól nem tudtam elvonatkoztatni, így nem is volt jó. Aki szereti, élvezi, az csinálja, de ha valami fáj, az nem lehet jó.
2023. máj. 26. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az emberek nem értik meg, hogy ezt a fajta szexet nem szabad csinálni.

Amelyik férfi ezt nem érti meg, annak azonnal utilapu.

Annyi minden más, annyi de annyi szép dolog van, amivel egy nőnek örömet, igazán nagy örömet lehet okozni.

/Sajnos sok férfi nem tudja, hogy hogyan./

Lehet kényeztetni a popsit is, szó se róla.

De nem egy hatalmas nagy méretes f@xal, mert az nem oda való. 🤮

Annak megvan a megfelelő helye, ahol sokkal jobban érzi magát.

És nem utolsó sorban, a nőnek is jó.🤪

Na ez az ami nem mindegy.

2023. máj. 27. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:
#12 azért azt is tegyük hozzá, hogy nagyon sok fiatal lány azért megy bele, hogy megőrizze a szüzességét az "igazinak". És ezt már sajnos nagyon sokszor, sok helyről hallottam.
2023. máj. 28. 09:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha nem az "igazi" akkor nem kéne vele szexuális aktust létesíteni LOL.

Vagy ennyire szeretnének herpeszt kapni?

2023. máj. 28. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!