Ezt a mozgólépcső balesetet túlélte aki beesett alá szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintem meg alul felvitte majd az ő testének köszönhetően szorult meg a lépcső...
2023. máj. 16. 11:58
1/5 2*Sü válasza:
> Ezt a mozgólépcső balesetet túlélte aki beesett alá szerintetek?
Viszonylag nagy esély lehet rá.
> Szerintem meg alul felvitte majd az ő testének köszönhetően szorult meg a lépcső.
Ugye a mozgólépcső valahogy így működik: [link]
Van elég hely – nem véletlenül –, hogy elférjen egy ember a felmenő és lemenő rész között. Ahogy nézem valószínű egy leesett lépcsőfok előbb ért fel a fordulóhoz, mint az ember, aki a beesett. Az első leesett lépcsőfok már ment felfele, mikor az emberünk még kapaszkodott. Lehetne egy ilyen baleset halálos is, de jelen videó esetén én nem elhanyagolható esélyt adnék annak, hogy emberünk túlélte a balesetet.
2/5 anonim válasza:
A hozzászólások szerint túlélte.
3/5 anonim válasza:
Ha nem élte volna túl már tele lennének vele a bulvár oldalak stb, hogy a mzogólépcső megölt egy embert.
5/5 anonim válasza:
uristen borzaszto ilyen hogyan hol fordulhat elo?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!