Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ezt a mozgólépcső balesetet...

Ezt a mozgólépcső balesetet túlélte aki beesett alá szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem meg alul felvitte majd az ő testének köszönhetően szorult meg a lépcső...

[link]

2023. máj. 16. 11:58
 1/5 2*Sü ***** válasza:
90%

> Ezt a mozgólépcső balesetet túlélte aki beesett alá szerintetek?

Viszonylag nagy esély lehet rá.

> Szerintem meg alul felvitte majd az ő testének köszönhetően szorult meg a lépcső.

Ugye a mozgólépcső valahogy így működik: [link]

Van elég hely – nem véletlenül –, hogy elférjen egy ember a felmenő és lemenő rész között. Ahogy nézem valószínű egy leesett lépcsőfok előbb ért fel a fordulóhoz, mint az ember, aki a beesett. Az első leesett lépcsőfok már ment felfele, mikor az emberünk még kapaszkodott. Lehetne egy ilyen baleset halálos is, de jelen videó esetén én nem elhanyagolható esélyt adnék annak, hogy emberünk túlélte a balesetet.

2023. máj. 16. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
A hozzászólások szerint túlélte.
2023. máj. 16. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem élte volna túl már tele lennének vele a bulvár oldalak stb, hogy a mzogólépcső megölt egy embert.
2023. máj. 16. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
14%
Sztem nem élte túl
2023. máj. 16. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
uristen borzaszto ilyen hogyan hol fordulhat elo?!
2023. máj. 16. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!