A metró mozgólépcső alagútban más is gondolkozott már ezen?
Figyelt kérdés
Kicsit fura lesz, nyilván lehetetlen az elképzelés. Azon gondolkoztam hogy olyan meredeken megy lefelé szinte függőlegesen hogyha ugrálnek lefelé jó nagyokat lezuhannek az aljára.2022. dec. 14. 18:04
1/7 anonim válasza:
Nem olyan meredeken megy lefelé.
2/7 anonim válasza:
Sok videó van yt-n ahol legurulnak a mozgólépcsőn. Nem tudom miért lenne lehetetlen legurulni lépcsőn velem is volt már ilyen amikor kergettek mert nálam volt az utolsó üveg sör
3/7 anonim válasza:
Nem meredeken megy lefelé, legalábbis Magyarországon egyetlen nagyon meredek mozgólépcső sincs a metróban.
4/7 anonim válasza:
De mi a f*sznak akarsz rajta ugrálni, mint egy majom?
5/7 anonim válasza:
Én ferdén látok ott mindent, elég durván.
6/7 anonim válasza:
én tökre félek a mélységétől amúgy és ilyen zuhanás érzetem van, és kapaszkodom félve h leesek :D
7/7 anonim válasza:
"szinte függőlegesen"
Nem, nem "szinte függőleges". Az ember érzékei képesek ám nagyon nagy torzításokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!