Hosszú ideje tartó ínhüvelygyulladásra gipsz?
Délelőtt voltam orvosnál, akihez magán úton járok már január óta.
Ma gipszet javasolt a kezemre, holnap kell bemennem a kórházba.
Milyen lesz a gipsz, mennyire lehet majd használni a kezemet?
Fájni fog?
Eléggé fáj a kezem, sínbe tette az orvos délelőtt, ujjakkal együtt.
A gipsz meddig fog érni, ujjakat is gipszelik ilyenkor?
Azt nem mondta, hogy hány hétig leszek gipszben. Kinek meddig kellett?
Táppénzre mennyi időre kell eljönnöm?
Mától már kiírt az orvos. Háziorvos szerint ez akár egy hónapos gipszet is jelenthet.
Nyugtassatok meg hogy nem lesz olyan rémes gipszben. Meg maga a gipszelés..az is fáj, ha picit mozog a kezem :/
Nem fogja nagyon nyomni a nehéz gipsz?
Most egy merev műanyagot rögzített a kezemre ujjak es teljesen konyekig a kezem. Ez nem elég ?
Én vagyok a 8 hetes.
Előző jól írja, meg fogod szokni.
Én tegnap voltam kontrollon, nekem a másik kezemmel is gond van :/
Találkoztam egy beteggel a váróban, neki nem tudom miért de csak simán ujjak nélkül gipszelték be a kezét. Ahh nagyon irigyeltem……sokkal könnyebben viseli.
Nektek enged a doki könnyített gipszet?
Nekem azt mondta, nem oszt nem szoroz ilyenkor mikor végig fel kell kötni és ő nem támogatja mert a rendes gipsz jobban rögzít.
Úgy irigylem, hogy már túl vagy 3 héten is.
Nekem kedvem sincs igy menni sehova. Párom moziba akar vinni, de nem tudom.. engem nagyon zavar hogy neznek.
És táppénzen is vagyok. Mondjuk a munkáltató a rokonom igy tudja hogy nem csaló vagyok, meg is látogatott tegnap.
Az egész június kilőve. Se nyaralni nem tudunk menni semmi csak kontroll lesz meg átgipszelés.
Bocsi a panaszkodásért, ki vagyok bukva.
Én megértem mert én még bőgtem is hogy ezt így nem bírom ki.
Azt én sem tudom miért kaphat valaki kisebb gipszet.
Nekem szó sem volt másról csak 4 ujj gipsz.. az orvos így is mondta a gipszelőben hogy így kéri.
De mennyivel jobb lenne huuu
Nekem úgy volt, hogy a sínben 1,5 hétig kellett lennem és az volt mindegyik ujjamon is. Utána körkörös gipsz ujjakon nem volt, az volt még kereken 6 hétig rajtam.
Én aztán magánba jártam vissza, ott volt akinek 4 ujj volt végig. De ugyanahhoz a dokihoz jártunk szóval nem is orvosfüggő kinek hogy gipszeli.
Ez mindenkinek teljesen más.. kár ezen keseregni meg hasonlítgatni.
Én magán rendelésről lettem beutalva kórházba gipszelésre.
Előtte privát orvosnál beszélgettem egy szintén ínhüvelygyulladásossal, neki hajlama van és az egyik keze után a másik gipszben volt ezzel mert semmi más nem segített neki. Na és neki az egyik alkalommal csak alkar gipszet adott a doki, a másik kezére meg 4 ujj és könyök fölé gipszelték kicsivel…
Nekem is 4 ujj és nekem konyekig szerencsére. De kár hasonlítgatni mert ugyanaz az orvos 3 féle gipszet kért. Valószínű amire szükség van épp a betegnek olyat ad..
Nekem is csak végső megoldásként mondta hogy gipszbe kell tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!