Szenes lett a kezem és nem igazán akar eljönni vízzel, ráadásul van egy vékony 1 cm hosszú vágás rajta és az is szenes lett. Raktam rá Betadine-t, hogy ne fertőződjön el. Mit tegyek?
"Nem vagyok szénbányász se művész"
Nem az volt a kérdése az előttem hozzászóló egészségügyes kollégának hogy mi nem vagy hanem az hogy milyen típusú szénnel maszatoltad össze a kezedet. Egyszerűbb lenne ha megmondanád mint hogy barkóbázunk mert adott kémiai összetételű szén esetén lehet hogy amputálni kell a fél karodat olyan vérfertőzést kapsz de az is lehet hogy teljesen ártalmatlan. Szóval a kérdést megismételve: milyen szénlerakódás van a nyílt seb körül?
Dr. Juhász
Az történt, hogy szétszedtem egy ceruzaelemet kíváncsiságból, és az eszköz amivel ezt csináltam hirtelen megugrott és egy fél cm-es vágás hozott létre ami az eszköztől szenes lett. Ugye az elemben szén van és ezért az eszköz is szenes lett és megvágta a kezemet így a seb is szenes lett egy kicsit.
(Betadine miatt sárga a seb körül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!