Műtéti hegre melyik a jobb ? Betadine Oldat vagy Betadine Kenőcs ??? Nyaki gerinc műtét utáni 6-7cm-es vágásról van szó . Varrták. Varrat szedés után vagyok de varas nem szép és ha lehet egy darabig még nem nézegetném amíg javul . Melyik jobb ?
Mepore tapaszhoz hasonlóan jót tudsz ajánlani ?
Mert a seb 6,5cm de a Mepore tapaszok :
9x10cm : szél 4,5hossz 6cm belül ..
A nagyobb viszont nagyon nagy : az meg 9x15cm - 4 cm-el hosszabb és nyakon nem tudom vele át ragasztani.
A kettő között Mepore -ban meg nincs másik méret :/
Sajnos nem mert akkor a lezáró részét le kellene vágni , plusz a toldozás- foltozással nem bírná ki 1-2 napnál tovább . Én nem vagyok kórházi alkalmazott aki ezt precízen megtudná csinálni .
Meg ezeket a tapaszokat a lezárhatósága miatt sztem nem vágják
Sajnos letisztítottam vizes vattapamaccsal a bőrt körülötte reggel , azóta tiszta piros is a bőröm.
Ha a kipirosodott irritált bőrre betadinet kenek a tapasz ragasztása előtt azzal javulhat ? Mivel ragasztani kell a sebet nem nagyon kenhetek alá semmit mert akkor elválik a tapasz is . Ötlet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!