Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mihez kezdjek ezzel? 😭

Mihez kezdjek ezzel? 😭

Figyelt kérdés

Kapaszkodva álltam, a vonat gyorsan fékezve állt meg és ez lett az eredmény...

[link]

2023. ápr. 19. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Először is vágd le kicsire

És majd meggyógyul

Ne piszkáld

Másodszor, ha csak saját körmöd van nem érdemes ilyen hosszura hagyni mert a saját köröm vékony és lásd ilyenek történhetnek :/

2023. ápr. 19. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Undi
2023. ápr. 19. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vágd le, és ha zavar, ragaszd le ragtapasszal addig, amig meg nem nő.
2023. ápr. 19. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Áztasd be a kezed hogy puhuljon a köröm. Kis darabonként vágd a törésig. Ha nem megy keress fel egy körmöst leszedni. Közben fertőtlenítsd az ujjad. Ha nagyon fáj menj be vele és leszedik érzéstelenítés mellett, de lehet még a házi orvos is megcsinálja.
2023. ápr. 19. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Vágd le rövidre, ha tudod egészen a törésig, fertőtlenítsd le, ragaszd le. Majd le fog nő.
2023. ápr. 19. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer kiskoromban gondoltam, ha a ceruzát kihegyezi a hegyező, akkor a körmömet is. Na, kb ugyan így nézett ki a végeredmény, csak jobban felszakadt. Vágd le rövidre, és ragtapasszal szépen bugyoláld be szépen
2023. ápr. 20. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!