Lábgépről felelőtlenül azt hittem le tudom emelni az 50kg-os tárcsát, tévedtem, kb ahogy leemeltem lehúzott a földre. Utána próbáltam, nem tudtam megemelni. Én 69 kg vagyok, de fekvenyomást 50-60 kilóval szoktam, ezért gondoltam, hogy le tudom emelni azt a tárcsát egyedül. Tudom hülye voltam, nem kioktatást kérek, inkább segítsetek, ez mennyire sérülésveszélyes. Kaphattam így sérvet vagy okozhat bármi komoly bajt? Ha igen, mennyi idő után jönnek elő a tünetek? Sérvtől félek a legjobban, de egyelőre nem érzek semmit csak egy enyhe húzódást a hasfalam egyik oldalán.
2023. ápr. 16. 22:51
1/10 Zizizabalo válasza:
Létezik 50kg-os tárcsa?
2023. ápr. 16. 23:34
2/10 anonim válasza:
"Létezik 50kg-os tárcsa?"
Vannak 50 kilós kalibrált versenyzői súlytárcsák, igen.
"Ettől mekkora eséllyel kaphattam sérvet?"
50% eséllyel. Egyébként ha a sérv egy konkrét mozdulat során alakul ki, akkor a tünetek általában azonnal jelentkeznek. Ettől függetlenül ha bármi nem oké, akkor mindig opció elmenni dokihoz.
2023. ápr. 16. 23:46
3/10 anonim válasza:
Lábtológép?
Meghúztad magad,semmi bajod nem lesz.. Ennyitől nem kapsz sérvet.
2023. ápr. 16. 23:47
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, lábtológépről szedtem le, és ahogy leemeltem éreztem, hogy nem bírom el, de eldobni sem akartam, így kb hirtelen lehúzott. Utána próbáltam megemelni, de nem tudtam. Akkor ha ez sérvet vagy bármi komoly bajt okozna, azt pár órával később éreztem volna?
2023. ápr. 16. 23:54
5/10 anonim válasza:
"ha ez sérvet vagy bármi komoly bajt okozna, azt pár órával később éreztem volna?"
Minden bizonnyal igen, de a fene tudja, nem vagyunk se orvosok, se szakemberek, csak gyúrós kommentelők. Ha para van, akkor tényleg menj el dokihoz vagy gyógytornászhoz.
2023. ápr. 16. 23:57
6/10 anonim válasza:
nálunk tele a terem 50kilós tárcsákkal,sérvet kaphattál-e?úgyis fogod érezni.Milyen sérvre gondolsz abból is van egy pár
2023. ápr. 17. 07:01
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ettől milyen sérvet lehet. Hasfali, lágyék, here. Eltelt egy nap, és nagyon enyhe tompa húzó érzést érzek a bal hasfalam-herém környékén, más bajom, fájdalmam nincs. Ez inkább húzódás vagy ez lehet sérv? :(
2023. ápr. 17. 09:28
8/10 anonim válasza:
"Ez inkább húzódás vagy ez lehet sérv?"
Honnan a francból tudjuk végzettség nélküli kommentelőként, látatlanban? Ha napok múlva sem múlik el a tünet, és továbbra is parázol, akkor irány az orvos. Ne kelljen már többször leírni.
2023. ápr. 17. 09:36
9/10 anonim válasza:
Előbb-utóbb minden gyurmajani kicsinálja valamelyik testrészét. Te is szépen haladsz efelé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!