Ki volt mar ilyen ugyes?
Ma turmixoltam a botmixerrel.A vegen ki akartam piszkálni a cuccot a kesek kozul az ujjammal...Csakhogy nem huztam ki a mixert az arambol(mindig kihuzom,soha nem nyulok igy bele,most nem tudom mi ütött belém,hogy nem huztam ki)...Ahogy ott piszkalgattam,benyomtam veletlenul a gombot es a mixer kesei elkaptak az ujjamat.
En azt hittem elajulok,nagyon verzett...komolyan mar lattam magam elott a letepett ujjamat.
Aztan ahogy sikerult elallitani a verzest megnyugodtam,nem is volt olyan veszes...Igaz most baromira faj,de szerencsere nagyobb baj nem tortent.
Mas is csinalt mar ilyen hulyeseget?
Tultöltött autó fagyállójából leszívni a felesleget? 🤔
Utána jöttem rá, hogy milyen hülye voltam és szerencse, hogy nem nyertem félre vagy szívtam rá.... 🙁
Én csak megégetni szoktam magamat, de azt viszonylag rendszeresen, havi egy-két ilyen biztosan van (pl. forró tepsi megfogása konyharuhával úgy, hogy az ujjaim vége a tepsihez értek...).
Az tette be a kaput amikor jégkockát szorongatva sem tudtam elaludni, annyira fájt az égés helye, másnap rendeltem speciális égésre való zselét, azóta legalább kevesebb fájdalom meg hólyagosodás van.
3-as igen,az volt az elso amikor vegre sikerult elallitani a verzest,hogy jol lefertotlenitettem...egyenlore nem lila.minimalisan duzzadt,de jol meg is utottek a kesek,szerintem az csak attol.
Meg persze a vagasok fajnak.
Átkozom magam milyen hulye voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!