Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megijedtem, nemtudom mi ez,...

Megijedtem, nemtudom mi ez, nem volt még ilyen Ez mi szerintetek?

Figyelt kérdés

Szvsl annyi hogy alapból, próbálok napi másfél litert mrg inni minimum, altalaba sikerül, mégis neha kemény a székletem meg van h csak pár nap múlva birok tegyük fel 3 naponta, de volt hogy majdnem mindennap, meg votl h 1 hetig semmi...

Teát szoktam inni, nem eszek sok zöldséget gyümölcsöt, hullik a hajam sztem vashianyomvan

Mostanaba elkezdett fajni a pocakom, es ma elmentem wc re nyomtam egy kis szemét, majd otthon is próbálkoztam csak addigra már nem kellett, és nekem néha nyalkas a székletem mert a folyadék hoany miatt, és most kitoroltem és narancssárga nyalka votl rajta(széklet meg szinezte) es mint mikor kifulyod az orrodat ilyen kis vér is... Nagyon vékony vér csíkok votlak benne, második torlesnel már nem votl semmi... Nemtudom miez

Talán h nagyon erolkodtem, de inkább csak ültem, általában erőlködik h kijojjon, homlokom és a hajtovemnel jönnek ki a pattanások inkább ami elvileg bél problémára utalnak, félek, nem akarom hogy bajom leygen, általában sokat eszek de van h semmit, evészavar szeruseg

2023. febr. 9. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rostosabban kellene enned, zöldség, gyümölcs. Keresd fel az orvosod, azért járj a végére. A kis vér, valószínűleg az erőlködès miatt volt.
2023. febr. 9. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A széklet nem a megivott víz mennyiségétől lesz kemény vagy lágy, ezt a hülyeséget felejtsd el!!

Rostos ételeket kell enned, sok zöldséget és gyümölcsöt.

Lehet, hogy a sok erőlködéstől aranyered lett, ez okozhat vérzést.

2023. febr. 9. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
De ha ulok nem faj se swmmi
2023. febr. 9. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Én is ilyen vagyok. Pl ma sikerült egy hét után WC re mennem,és alig tudtam ki nyomni,végül bogyós lett. Szinte biztos az erőlködés és a kemény széklet miatt volt,ugyan is ez fel tudja serteni végbelet. Akkor lenne belső vérzés,ha alvadt vér lett volna a papíron. Nyugodj meg semmi komoly.
2023. febr. 9. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van aranyerem, egyáltalán nem fáj ülésnél, ha begyullad akkor székelésnél érzem kicsit, hogy szurkál és ennyi.

Ennek vannak fokozatai és súlyosbodhat is, szóval ideje normálisan étkezned!

2023. febr. 10. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!