Műtét utáni sportolás?
Csak komolyabb műtétek utáni időtartalmakról találok információkat, ilyen sebészeti beavatkozás utáni időtartalomról nem.
Test szerte, lábakon, karokon és törzsön is lennének metszések.
Véleményem szerint ha csak anyajegyekről van szó akkor nyigodtan sportolhatsz.
Nekem kivették a thymusomat, és doki azt mondta egy-két hónap pihi és azt csinálok amit akarok.
Bár lehet hogy a nyújtásokkal vigyázni kell, hogy a varratok meg hasonlók ne sérüljenek
Hat nem mindegy, hogy azokat a “csak” anyajegyeket hogyan szedik ki.
Nekem melanoma gyanu miatt eleg melyen vagtak ki a labamon egy anyajegyet, en asszem 4 hetig nem sportolhattam, nem is emlekszem mar pontosan. De arra emlekszem, hogy sokaig fajt a jaras is, kedvem se volt.
Es ez egy darab volt csak.
Neked ennel azert nagyobb muteted lesz, de az tuti, hogy 2 het utan meg nem sportolhatsz; nem realis. Az eros izzadas is problema, emlekeim szerint, azt is kerulni kell egy darabig.
Köszönöm szépen. Igen, nyilván meg fogom kérdezni a doktor úrtól is, és azt is tudom, hogy neten nem kérünk egészségügyi tanácsot, csupán előzetesen érdeklődtem, kb mire lehet számítani( sport bérlet szüneteltetése, nyarakat átütemezést,stb)
Chatgpt 2-4 hetet mondott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!