Meddig lesz gipszben a kezem?
Kézközépcsont törés és ujjak törése.
Mind a 4 ujjam teljesen gipszben van és az egész karom könyékig.
Ma volt a 6 hetes kontroll, arra készültem hogy leveszik a gipszet.
Erre az orvos csak a gipszelőbe küldött, ahol kaptam egy új gipszet mèg 3 hétre.
A callus képződés nem jó elvileg.
Na de meddig leszek gipszben?
Háziorvos kiírt még táppénzre 6 hétre mert azt mondja ha 3 hét múlva le is kerül a gipsz, 9 hét után nagyon gyenge lesz a kezem :/
Volt valakinek ilyen?
Nekem is lassan gyógyult, végül kiderült, hogy álízület keletkezett és meg kellett műteni.
6 hét után két hétre kaptam gipszet és a 8 hét után derült ki az alizulet.
Műtétig ami 9 nappal utána volt szinten gipszben kellett lenni és műtét után is mèg 3 hétig.
12,5 hét volt összesen gipszben.
Nekem hat hétig volt gipszben, és nagyon gyenge volt, igen. Alig tudtam mozgatni, mikor levették róla, és el is volt vékonyodva. Mondjuk pár nap alatt teljesen rendbe jött, ami lehet, hogy azért is volt, mert még csak 10 éves voltam.
Hogy meddig leszel gipszben, azt sajnos itt nem hiszem, hogy bárki meg tudja jósolni. Erről mindenképp az orvost kell megkérdezned.
Uhh ekkora gipsz rajtam ínhüvelygyulladás miatt volt összesen 3 hétig. Az összes ujj kivéve hüvelyk és konyekig a kar.
Alig vártam hogy vegyék le..
6 hét ilyen gipszben ki se bírnám
Addig lesz gipszben, amíg nem forr össze.
Ezt előre senki nem tudja megmondani, orvos sem.
Néha találkozom ilyennel, gipszmester vagyok. Általában plusz 2-3 hétre kerül fel új gipsz és annyi idő alatt gyógyul.
Nyilván kellemetlen egy ekkora gipszben, írja, hogy ujjakat is gipszeltek, de sajnos ki kell bírni ahhoz, hogy rendbejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!